Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سازمان مدیریت بحران خوزستان گفت: در بارندگی‌های سال گذشته، عملیات رهاسازی آب سدها از آذر ماه به‌صورت مدیریت‌ شده آغاز شد که ما با پذیرفتن مدیریت ریسکی توانستیم این کار را به‌خوبی انجام دهیم. ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۶ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، کیامرث حاجی‌زاده امروز‌ در جلسه شورای آب و برق استان با بیان این‌که پیش‌بینی و پیشگیری مؤلفه نخست مدیریت بحران است و باید براساس مدل‌های تقریبی هواشناسی تصمیم گرفته شود، اظهار داشت: کشاورزان در بازه حدوداً 15 ساله با توجه به خشک‌سالی با مشکل مواجه بودند و اکنون باید به‌گونه‌ای عمل شود تا کشاورزان بتوانند بدون مشکل کشاورزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان این‌که مدیریت سد مارون قبل از سد کرخه برای ما دردسرساز شد، عنوان کرد: در حال حاضر در مصرف سد کرخه و سد مارون باید مدیریت جدی شود و همچنین با وجود سد جره لازم است مجوز کشاورزی در پایین‌دست داده شود.

حاجی‌زاده ادامه داد: از آذرماه عملیات رهاسازی آب سدها به‌صورت مدیریت‌شده آغاز شد که ما با پذیرفتن مدیریت ریسکی توانستیم این کار را به‌خوبی انجام دهیم.

مدیرکل سازمان مدیریت بحران خوزستان افزود: انتظار داریم امسال در شهرستان رامهرمز کشاورزی به‌طور کامل انجام شود چرا که آب به مقدار کافی در سد جره وجود دارد.

 حاجی‌زاده عنوان کرد: در راستای پیشگیری از تنش‌های آبی و مشکلاتی که در حوزه برق ممکن است اتفاق بیفتد مانند قطعی‌های ناخواسته و وضعیت پایداری شبکه توزیع، جلسات شورای آب و برق را مرتباً برگزار می‌کنیم که موجب هماهنگی میان اعضای شورای آب و برق می‌شود.

وی همچنین افزود: براساس بحران‌های آب و برق که در استان ایجاد می‌شود، ممکن است برای پیشگیری از این بحران‌ها فرمانداران را بنا به مشکلاتی که در شهرشان پیش می‌آید در حوزه آب شرب شهری، روستایی و برق دعوت کنیم و مشکلات مطرح شود.

مدیرکل سازمان مدیریت بحران خوزستان با اشاره به این‌که استان خوزستان در بخش برق با تمهیداتی که امسال در نظر گرفته‌شده نسبت به دیگر استان‌ها پیشرو بوده، تصریح کرد: طی جلسه‌ای با حضور استاندار مصوب شد که برای پایداری شبکه برق هم استان و هم کشور، تعطیلات و کاهش ساعات اداری را در برنامه قرار دهیم. پس‌ازآن بحث مصرف بهینه برق و آموزش و اطلاع‌رسانی را در دستور کار خود قراردادیم که بر این اساس تفاهم‌نامه‌ای با صداوسیما، شرکت‌های برق و آب و فاضلاب برقرارشده است که آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی شود.

وی با اشاره به حوادث مربوط به تنش‌های آب شرب در بخش روستایی در شهرهای شمال و شمال شرق گفت: تنش‌ها در این مسئله بسیار بالا است ضمن این‌که تأکید ما بر بازسازی تأسیسات آب‌رسانی در مناطق سیل‌زده است که خوشبختانه آبفا شهری و آبفا روستایی پیگیر هستند.

خوزستان| رهاسازی آب در سد کرخه کنترل شده و مطابق برنامه استمدیریت رهاسازی آب و کاهش میزان خسارت به پایین دست کرخه یک ضرورت استزوایای زیبای رهاسازی آب از سد مارون بهبهان+ تصاویر

مدیرکل سازمان مدیریت بحران خوزستان ادامه داد: در بحث شمال و شمال شرقی مصوباتی تعیین‌شده که تاکنون 50 درصد از آن‌ها اجرایی شده است، چند طرح نیز داشتیم که مصوب شد و به سبب این‌که قرار است ظرف یک ماه آینده این طرح‌ها شروع به کار و کلنگ زنی کنند برای بحث آب پایدار در شهرهای شمال شرق استان اعلام می‌شوند.

حاجی‌زاده گفت: در اهواز با مشکلات زیادی روبه‌رو هستیم و آبفا استان و اهواز نیز پیگیری‌های خوبی در این‌ باره داشتند ولی واقعیت این است که مردم در اهواز مشکلات زیادی دارند و با توجه به بازدیدهای میدانی که به‌صورت شبانه‌روزی انجام‌شده انتظار می‌رود معاونت آب‌رسانی آب و برق به‌عنوان تأمین‌کننده آب از محل‌های آب غدیر و کانال پای پل و آبفا اهواز وضعیت آب را در اهواز پایدار کنند چرا که پسندیده نیست که شهر اهواز چنین مشکلاتی داشته باشد.

وی بابیان این‌که از همشهریان و مردم شریف استان تقاضا می‌شود که در مصرف برق صرفه‌جویی و مناسب مصرف کنند عنوان کرد: به این منظور که در پیک مصرف برق و آب رعایت کنیم و سعی کنیم لوازم برقی پرمصرف را در پیک ساعات پرمصرف استفاده نکنیم.

مدیرکل سازمان مدیریت بحران خوزستان ادامه داد: قطعاً بخشنامه‌هایی که از ستاد مدیریت بحران ارسال می‌شود در همه دستگاه‌ها و شرکت‌های خصوصی و دولتی لازم‌الاجراست و همه مشمول بخشنامه می‌شوند و باید با شرکت‌های توزیع برق استان و اهواز همکاری کنند.

قطعی برق چندساعته بهتر از قطعی برق چندروزه است

حسن کریمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در این جلسه بابیان این‌که عده‌ای عقیده داشتند که شاید باوجود سیل امسال دیگر مشکل برق وجود نداشته باشد، گفت: در اولین اقدام مانند سال گذشته جهت ذخیره نیرو ساعت کاری ادارات استان تغییر کرد.

کریمی افزود: صنعت برق یکی از اهداف اصلی دشمن است چراکه تحریم‌ها روی حوزه برق بیشتر تأثیر دارند آن‌هم به دلیل تجهیزات خاص مصرفی در این صنعت است.

وی ادامه داد: در شرایطی که با مشکل تهیه تجهیزات برقی روبه‌رو هستیم قطعی برق مدیریت‌شده بهتر است از بین رفتن تجهیزات و خاموشی چندروزه است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان بابیان این‌که امسال در چندین شهرستان استان خوزستان مرکز پایش انرژی را راه‌اندازی کردیم که این امکان رصد دقیق مصرف انرژی ادارات و سازمان‌ها را در لحظه به ما می‌دهد.

رهاسازی آب باید مدیریت‌شده باشد

موسی ممبینی فرماندار رامهرمز با اشاره به این‌که سد جره 3 سال است که درگیر مشکلات دو دریچه است، افزود: اگر امکان بالا بردن ظرفیت ذخیره آب بود کمک زیادی به بخش کشاورزی رامهرمز می‌شد.

ممبینی ادامه داد: رهاسازی باید بهینه باشد و با توجه به گزارش‌های دقیق هواشناسی عملیات رهاسازی آب از پشت سد انجام شود تا آب هدر نرود.

انتهای پیام/ش

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۰۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است

به گزارش جام جم آنلاین ؛ مجید بگلریان در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار کرد: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی با قدردانی از حضور جهادی دستگاه‌های خدمات رسان و بررسی میدانی از روستای تختان دهلران، گفت: رفع سریع آسیب‌های زیرساختی در حوزه‌های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان، افزود: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بیگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعیتر برآورد شود و بر اساس شاخص‌های ۱۸ گانه با مختصات یو. تی. ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، خاطرنشان کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت‌های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیرو‌های امدادی و دستگاه‌های خدمات رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.


لطیف صادقی افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تاکید کرد: تصمیمات لازم در راستای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار ویژه دهلران با تاکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

دیگر خبرها

  • عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • جواد نکونام: تعویض‌های ریسکی انجام دادیم/ کار استقلال سخت‌تر شد
  • کمبود آب این استان بزرگ و کم آب تا ۴ سال آینده رفع می‌شود
  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند
  • کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود
  • پرشدگی ۸۱ درصدی سدهای خوزستان با بارش های اخیر
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است