Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالحمید عباس شیاری روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در راستای انجام اقدامات پیشگیرانه برای حفظ پایداری شبکه و عبور موفق از پیک ۱۴۰۱ از ابتدای خرداد ۱۴۰۱ تاکنون ۲ هزارو ۴۱۰ نقص اتصال سست، شناسایی شده است.

وی افزود: با شروع فصل گرما و بالا رفتن بار شبکه، همانند سال‌های گذشته با شروع عملیات ترموویژن (گرمانگاری) خطوط و تجهیزات کلیه امور، تعداد یک هزار و ۶۲۴ مورد رفع عیب شد و بقیه نیزدر حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همزمانی مصرف بی رویه و گرمای شدید هوا باعث گداختگی تجهیزات می‌شود که در این راستا در بازدید روزانه از حداقل سه فیدر و انجام عملیات ترموویژن از اتصالات، تجهیزات، پایه و ترانس‌ها، موارد معیوب شناسایی و با ثبت در سامانه نسبت به رفع آن اقدام می‌شود.

شیاری گفت: با بهره گیری از نرم افزار مرصاد و مانیتورینگ برداشت‌های ترموویژن در شبکه برق این قابلیت وجود دارد تا کلیه ایستگاه‌ها به صورت مجزا و فیدر به فیدر رصد و اقدامات اصلاحی برای موارد معیوب انجام شود.

ترموویژن یا گرمانگاری که با تصویربرداری حرارتی نیز شناخته می‌شود، تکنیکی است که دامنه کاربردهای آن بسیار گسترده است. با استفاده از دوربین‌های ترموگرافی کلیه عیوبی که منجر به تغییر در الگوی توزیع دمای سطحی می‌شوند، قابل شناسایی است.

امور برق شهرستان‌های اهواز، باوی، حمیدیه و کارون زیرنظر شرکت توزیع برق اهواز است.

برچسب‌ها حمیدیه شركت‌ توزيع نيروی برق اهواز مصرف بهینه برق قطع برق باوی اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حمیدیه شركت توزيع نيروی برق اهواز مصرف بهینه برق حمیدیه شركت توزيع نيروی برق اهواز مصرف بهینه برق قطع برق باوی اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۰۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

دکتر زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی دارو‌های آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • دومین مرحله از عملیات امحاء مزارع آلوده به فاضلاب در شمال غرب کلانشهر شیراز
  • آغاز عملیات آسفالت معابر کوی نورد اهواز
  • یک روایت از جهادگران در عملیات بیت‌المقدس
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • آسفالت خیابان صنایع اهواز
  • خیابان صنایع اهواز آسفالت می‌شود
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • ریزش یک ساختمان مسکونی در اهواز
  • زیرش یک ساختمان مسکونی در اهواز